Hallituspaikka-info (verkkotapahtuma)

Aika: To 15.9.2022 klo 10.30 - 11.00
Paikka: verkkotapahtuma

Tervetuloa kuulolle maksuttomaan, valtakunnalliseen Hallituspaikka-infoon verkossa!

HALLITUSPAIKKA 2022 -TAPAHTUMA ON SUOMEN ENSIMMÄINEN VERKOSTOITUMISTAPAHTUMA YRITYKSILLE JA HALLITUSOSAAJILLE.

Hallituspaikka 2022 -tapahtuma luo verkostoja, jakaa osaamista sekä tarjoaa uusia näkökulmia yritysten hallitustyöskentelyyn.

Suomen ensimmäisessä yrityksille ja hallitusosaajille suunnatussa verkostoitumistapahtumassa kohtaavat riippumattomia osaajia hallitukseensa etsivät yritykset, hallitusammattilaiset sekä hallitustyöskentelystä ja sen tulevaisuudesta kiinnostuneet tapahtumavieraat.

Hallituspaikka-tapahtuman teema on tulevaisuuden hallitustyöskentely ja keynote-puhujina nähdään yritysjohtaja Matti Alahuhta, Perheyritysten liiton hallituksen puheenjohtaja Alexander Bargum, Purpose Research Instituten Founder Kirsi Piha, Oy IBM Finland Ab:n hallituksen puheenjohtaja Tuomo Haukkovaara sekä S-ryhmän vastuullisuusjohtaja Nina Elomaa.

Ohjelmassa on ajankohtaisia keynote-luentoja, käytännönläheisiä asiantuntijapuheenvuoroja, kiinnostavia keskusteluja, asiantuntijoiden tapaamista ständeillä ja klinikoilla, yritysten pitchauksia sekä verkostoitumista ja rentoja kohtaamisia.

Tampereen Messut -konsernin järjestäjäkumppaneina toimivat Hallituspartnerit ry, Tampereen kauppakamari ry, Future Board ry, Perheyritysten liitto ry ja Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -koulutuskokonaisuus.

 

Hallituspaikka-infon ohjelma:

klo 10.20 Linjat avautuvat, tekniikan testaus
klo 10.30 Info alkaa

Hallituspartnerit ry:n ja Hallituspaikka-tapahtuman ohjausryhmän puheenjohtaja Sami Somero ja Tampereen Messut Oy:n PR- ja kumppanuusjohtaja Tanja Järvensivu sekä johtaja, HHJ-kehitys Ismo Salminen, Tampereen kauppakamari kertovat tulevasta Hallituspaikka-tapahtumasta.

klo 11.00 Tilaisuus päättyy

 

Ilmoittautuminen ja osallistuminen:

Tilaisuus järjestetään Teams-kokouksena verkossa. Ilmoittautuneet saavat sähköisen kalenterikutsun, josta löytyy osallistumislinkki tapahtumaan. Kalenterikutsut lähetetään tapahtumapäivän aamuna 15.9.

Ilmoittaudu mukaan alla olevalla lomakkeella viimeistään keskiviikkona 14.9.

Tilaisuus on maksuton.

 

Järjestäjänä Tampereen kauppakamari, yhteystiedot:
Susanna Keskinen, koulutuspäällikkö
p. 050 575 7223


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!