​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​TilastoT


​​​​​​​

HHJ-kurssin tilastoja

HHJ-kurssi järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2005 Tampereella. Vuonna 2006 tulivat mukaan Oulun ja Hämeen kauppakamarit. Nyt mukana ovat kaikki Manner-Suomen kauppakamarit.

Oheisista graafisesta taulukosta näet miten osallistujien määrät ovat kehittyneet:

HHJ-puheenjohtajakurssin tilastoja

HHJ-puheenjohtajakurssi järjestettiin ensimmäisen kerran keväällä 2013 Tampereella. Vuonna 2013 tulivat mukaan Turun, Oulun ja Pohjanmaan kauppakamarit. Nyt mukana on 18 alueellista kauppakamaria.

Oheisista graafisesta taulukosta näet miten osallistujien määrät ovat kehittyneet:

HHJ-tutkinto

HHJ-tutkinnon on vuoden 2020 loppuun mennessä suorittanut hyväksytysti 4 962 henkilöä. Ensimmäinen valtakunnallinen HHJ-tutkinto järjestettiin Tampereella tammikuussa 2007. Hämeen, Oulun ja Tampereen kauppakamareiden alueilta HHJ-kurssin suorittaneita oli noin 150 henkilöä, joista 94 ilmoittautui. Näistä 78 henkilöä palautti ennakkotehtävät hyväksytysti ja heidät kutsuttiin tutkintopäivään. HHJ-tutkinnon suoritti 75 henkilöä.

HHJ-tutkintojen tilastoa

Valtakunnallisia HHJ–tutkintoja on järjestetty tähän mennessä 27. Alla olevasta taulukosta näet kunkin tutkinnon määrät: ilmoittautuneet, tutkintopäivään kutsutut ja osallistuneet sekä suorittaneet ja hylkäysprosentin.


​​​​​​​Alla olevassa taulukossa ovat kurssin hyväksytysti suorittaneiden kumulatiiviset määrät ilmoittautumisajan päättymishetkellä, ilmoittautuneet ja tutkinnon suorittaneet.