Johdanto hallitustyöhön

HHJ - johdanto hallitustyöhön -koulutus sisältää tiiviin kokonaisuuden pk-yrityksen hallituksen tehtävistä, toiminnasta ja vastuista. Hallitustyö-koulutus on suunnattu hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville. Koulutuksen aikana käymme läpi, mitä on hyvä hallitustyö sekä millainen on hallituskokoonpanon merkitys, niin yksityisellä kuin myös julkisella sektorilla.
​​​​​


Teemu Toivanen
toimitusjohtaja - LähiTapiola Keski-Suomi

HHJ-kokonaisuutta voi lämpimästi suositella kaikille yritysjohtajille tai kuntien päättäjille, jotka nyt tai tulevaisuudessa osallistuvat hallitustyöskentelyyn. Kaikkien olisi hyvä ymmärtää kuinka merkittävä voimavara osaava hallitus on yritykselle.


Ilmoittaudu hallitustyö-koulutukseen

Hallitustyö-koulutus kestää puoli päivää. Koulutuksessa käsitellään erityyppiset pk-yritysten hallitukset, niiden kokoonpanon merkitys sekä toimiva hallitus yrityksen voimavarana ja lisäarvona. Sisältönä on myös osakeyhtiöiden hallitustyö yleisesti, niin yksityisellä kuin julkisella sektorilla. Hallitustyötä peilataan yhtiön tarkoitukseen, omistajuuteen ja omistajastrategiaan. Kohderyhmä: Tämä hallitustyön koulutus sopii sekä hallitustyötä jo tekeville henkilöille tai sitä harkitseville.

Lue lisää tulevista koulutuksistamme täältä tai ota yhteyttä lähimpään kauppakamariin.