HHJ Pro

HHJ PRO 4 -OHJELMAKOKONAISUUS

HHJ PRO – SUOMEN LAAJIN HALLITUSTYÖN KOULUTUSOHJELMA!

HHJ syntyi tarpeesta auttaa PK-yrityksiä menestymään. Hallitustyötä on HHJ:n avulla kehitetty tuhansissa yrityksissä. HHJ-koulutuksiin on osallistunut 16 000 ihmistä.

On tullut aika astua seuraava askel. Se askel on HHJ Pro.


HHJ Pron avulla
​​​​​​​
• nostat osaamisesi tulevaisuuden hallitustyön vaatimalle tasolle
• tavoitat korkean profiilin hallitusosaajaverkoston
• vahvistat omaa arvoasi hallitustyön osaajana
• hyödynnät monimuotoista oppimista, käytännön esimerkkejä, vertaisoppimista, keskustelua, tutkimuksen uusimpia tuloksia ja tulevaisuuteen katsovia asiantuntijoita.

Mikä on HHJ Pro?

HHJ Pro on HHJ-kurssin, -tutkinnon tai -puheenjohtajakurssin suorittaneille ja jo kokemusta hankkineille hallitustekijöille tarkoitettu laaja hallitusosaamisen kehittämisohjelma.

Pro sisältää kahdeksan kiinnostavan ja antoisan lähipäivän lisäksi hallitustyöaiheisen opinnäytetyön ja etätehtäviä, jotka hyväksytysti suorittanut voi käyttää HHJ Pro -nimikettä.

Pääpaino Prossa on käytännön tapauksissa ja osallistujien keskustelussa sellaisista hallitustyön teemoista, joita aikaisemmilla kursseilla ei ole syvällisesti käsitelty. HHJ Pro -ohjelmassa käsitellään mm. hallituksen kriisitilanteita, omistajayhteistyötä, tulevaisuuden ennakointia, systemaattista strategiaohjausta, kasvun mahdollistamista, toimitusjohtajayhteistyötä ja kestävää liiketoimintaa hallituksen näkökulmasta.


​​​​​​​Palautetta HHJ Pro -ohjelmasta

Yleisarvosana HHJ Pro -ohjelmasta kokonaisuutena 4,9 (asteikolla 1-5)

"Sisältö oli todella relevanttia ja konkreettisesti käytännön läheistä. Luennoitsijat pitkän linjan osaajia yrityselämässä. Ryhmässä syntynyt avoin ja luottamuksellinen ilmapiiri mahdollisti kaikkien osallistujien kokemuksiin perustuvan keskustelun, joka antoi merkittävän lisäarvon jo sinänsä korkeatasoiselle kurssin sisällölle."

"Parasta oli osallistujien, luennoitsijoiden ja illallisvieraiden monipuolisuus ja laaja kokemus erilaisista yrityselämän tilanteista."


"Odotukset olivat jo korkealla, mutta enemmän sain kuin oletin".

Kenelle suosittelet HHJ Prota?

"Aktiiviselle hallitusosaajalle, joka haluaa kehittyä ja verkostoitua"

"Omistajille, hallitustyötä tekeville ja toimitusjohtajille."​​​​​​​Seuraavan HHJ Pro -ohjelman lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Koulutukset -sivulta, valitse koulutus HHJ Pro. Pääset koulutuksiin tästä>>

ensimmäisen HHJ Pro -ohjelman aloituspäivän tunnelmia.