Tapahtumat


HHJ Road Show – hallitusosaaminen tien päällä, Vaasa

Ajankohta: 16.05.2022 13:00-16:00
Paikka: Bock's Corner Brewery
Osoite: Gerbyntie 16, Vaasa

Luotettava brändi – avain menestykseen: Brändi ja asiakaskokemus kuuluvat jokaisen hallituksen pöydälle

”Brändi on yrityksen liiketoiminnan sielu ja strateginen ydin, jonka tulee olla jatkuvasti hallituksen ja johdon asialistalla. Vahva ja luotettava brändi ja myönteinen asiakaskokemus luovat omistajalleen kaupallista lisäarvoa ja arvonnousua.” sanoo mittavan uran suurten kotimaisten ja kansainvälisten ketjuyritysten johdossa ja hallitusammattilaisena tehnyt Marina Vahtola, joka on myös kirjoittanut aiheesta arvostetun kirjan ”Intohimona brändit”.

Nyt HHJ Road Show tarjoaa mahdollisuuden kuulla Marinan ajatuksia, keskustella ja kysyä sekä verkostoitua muiden asiasta kiinnostuneiden kanssa.

Tule mukaan ottamaan selvää, mikä brändi on, miten se vaikuttaa, miten sitä vahvistetaan ja miten hallitus voi johtaa brändiä ja asiakaskokemusta, tervetuloa!

Asiantuntijana Marina Vahtola, joka on tehnyt pitkän sekä menestyksekkään uran suurten kansainvälisten kauppaketjujen sekä brändiyritysten johtotehtävissä, joista yli 10 vuotta toimitusjohtajana. Marina Vahtola toimii nykyään useiden suomalaisten yhtiöiden hallituksissa sekä neuvonantajana myös yrityksissä Ruotsissa ja Saksassa. Hänellä on omakohtainen kokemus useiden yritysten kautta siitä, miten yrityksestä rakennetaan menestyvä brändi. Vahtola on toiminut myös pörssiyhtiön toimitusjohtajana sekä hallituksissa, joissa brändin rakentaminen on johtanut suoraan yrityksen arvonnousuun. Hänen henkilökohtainen missionsa on lisätä brändiosaamista suomalaisissa yrityksissä.

Osallistumismaksu:
195 € + alv 24 %. Osallistumismaksu laskutetaan tapahtuman jälkeen. 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen Pohjanmaan kauppakamarin verkkosivuilla 6.5.2022 mennessä.
 

Järjestäjänä Pohjanmaan kauppakamariIlmoittaudu